Waarom Tender Care een wonderpotje is?

Ik denk dat het wonderpotje toch wel één van de meest bekende producten is uit de Oriflame collectie. Wie kent dat kleine, schattige roze potje nou niet? In de meeste huishoudens zwerven er toch zeker wel een aantal rond. Je vindt ze in jaszakken, handtassen of in het spiegelkastje.

Het wonderpotje, een potje magie in alle kleuren en smaakjes

Tender Care, zoals het wonderpotje eigenlijk echt heet, is werkelijk voor allerlei kleine kwaaltjes inzetbaar en daarom één van mijn favorieten. Van schrale lippen, tot aften in de mond, de natuurlijke bijenwas met vitamine E in het wonderpotje verzacht en heelt iedere kleine irritatie aan de huid. In mijn lijst met beautyparels mag het wonderpotje absoluut niet ontbreken. Sinds een aantal jaren is Tender Care ofwel het wonderpotje niet alleen maar in de welbekende lichtroze variant verkrijgbaar. Naast de geur en smaakloze variant zijn er inmiddels maar liefst acht verschillende wonderpotjes te koop:

Een aantal keren per jaar komt er ook een limited edition uit, bijvoorbeeld zwarte bes of cranbarry. Ook is Tender Care geregeld te koop met korting. Kijk hier welke wonderpotjes er momenteel in de aanbieding zijn! Hier alvast een aantal tips waarvoor je deze musthave beautyparel moet gaan gebruiken.

Een wondermiddeltje bij droge lippen of schrale plekken

Wanneer je vaak last hebt van droge lippen, dan is Tender Care de  uitkomst. Het potje is gevuld met pure bijenwas die gemend is met vitamine E. Zodra je dit op je lippen smeert zal je direct verlichting ervaren, het werkt namelijk verachtend en helend. Niet alleen je lippen hebben baat bij dit wonderpotje. Ook andere droge en schrale plekjes op de huid, kleine helende wondjes en zelfs aften in de mond kun je ermee insmeren. Tender Care heeft antioxiderende eigenschappen en hydrateert je huid die vervolgens sneller herstelt.

Touch up voor je make-up

In eerste instantie is Tender Care een huidverzorgingsproduct, toch misstaat dit kleine schattige potje met bijenwas absoluut niet op je make-up tafel zetten. Door jouw eigen producten te mengen met een klein beetje uit het wonderpotje zorg je voor een mooie glanzende look. Denk hierbij aan oogschaduw en lipstick. Daarnaast is het wonderpotje uitermate geschikt om je wenkbrauwen mee in vorm te krijgen!

Wonderpotje met korting 

Misschien was het je al opgevallen maar de wonderpotjes van Oriflame zijn niet in de winkel te koop maar enkel via de desbetreffende website. Elke drie weken gelden er andere aanbiedingen en daarbij is in de meeste gevallen wel één van de wonderpotjes met korting te koop. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de aanbiedingen die gelden bij Oriflame? Vraag dan nu de online brochure aan en zorg dat je geen enkele leuke actie mist!