Wonderpotje voor schrale lippen en droge huid

Tender Care, ook wel bekend als het ‘wonderpotje’, is ongetwijfeld een van de meest iconische producten uit de Oriflame-collectie. Wie kent dat schattige, kleine roze potje nu niet? In de meeste huishoudens zijn er wel een paar te vinden, verstopt in jaszakken, handtassen of badkamerkastjes. Het wonderpotje, een potje magie in alle kleuren en smaken. Tender Care is eigenlijk de officiële naam van het wonderpotje, en het is werkelijk een wondermiddel voor allerlei kleine ongemakken, wat het meteen tot een van mijn persoonlijke favorieten maakt. Van schrale lippen tot irritante aften in de mond, de natuurlijke bijenwas met vitamine E in het wonderpotje verzacht en geneest allerlei kleine huidprobleempjes. In mijn lijst van schoonheidsjuweeltjes mag het wonderpotje absoluut niet ontbreken.

Tegenwoordig is Tender Care niet alleen verkrijgbaar in de welbekende lichtroze variant. Naast de geur- en smaakloze versie zijn er maar liefst acht verschillende varianten beschikbaar:

  1. Rozen
  2. Kaneel
  3. Amandel
  4. Honing
  5. Bosbes
  6. Granaatappel
  7. Abrikoos
  8. Sinaasappel

Enkele keren per jaar wordt er zelfs een limited edition uitgebracht, zoals zwarte bes of cranberry. Bovendien is Tender Care regelmatig verkrijgbaar met korting. Bekijk hier welke wonderpotjes momenteel in de aanbieding zijn!

Hier zijn alvast enkele tips voor het gebruik van deze must-have beautytool:

  • Een wondermiddeltje voor droge lippen en schrale plekken Als je vaak last hebt van droge lippen, dan is Tender Care de oplossing. Het potje bevat pure bijenwas gemengd met vitamine E, wat onmiddellijke verlichting biedt en kalmeert. Maar het stopt niet bij je lippen – het is ook effectief voor andere droge en schrale plekken op je huid, kleine genezende wondjes en zelfs aften in de mond. Tender Care heeft antioxidante eigenschappen en hydrateert je huid, waardoor deze sneller herstelt.
  • Een touch-up voor je make-up Hoewel Tender Care in de eerste plaats een huidverzorgingsproduct is, misstaat dit schattige potje met bijenwas absoluut niet op je make-uptafel. Door een kleine hoeveelheid uit het wonderpotje te mengen met je eigen producten, creëer je een prachtige glanzende look. Denk hierbij aan oogschaduw en lipstick. Bovendien is het wonderpotje uitermate geschikt om je wenkbrauwen in vorm te brengen!

Met Tender Care in je beauty-arsenaal ben je altijd klaar om de kleine huidprobleempjes aan te pakken en je make-up een extra sprankeling te geven. Dit veelzijdige wonderpotje verdient absoluut een ereplaats in je dagelijkse routine.