Waarom een facelift Leidsche Rijn laten uitvoeren?

Het spreekt voor zich dat veel mensen van mening zijn dat hun gezicht mogelijks het belangrijkste onderdeel vormt van hun lichaam. Het is namelijk zo dat het gezicht het eerste is waar andere mensen naar kijken. Niet alleen helpt ons gezicht om te verleiden, daarnaast is ze ook voor een groot deel verantwoordelijk voor het zelfvertrouwen dat we (al dan niet) ervaren. Wat echter wanneer de uitstraling van ons gezicht wordt beïnvloed door de tand des tijds? Dit kan er in de praktijk zomaar voor zorgen dat haar uitstraling niet meer helemaal overeenkomt met hetgeen wat jij verwacht. In dat geval zijn er verschillende behandelingen die je mogelijks kunnen helpen. De beste behandeling? Dat is in dit geval dan het laten uitvoeren van een facelift Leidsche Rijn!

Welke verschillende soorten facelifts bestaan er precies?

Voor mensen die van plan zijn om een facelift Leidsche Rijn uit te laten voeren geldt dat ze in het merendeel van de gevallen vermoeden dat er eigenlijk slechts één type facelift bestaat. We kunnen je meteen aangeven dat dit niet correct is. Het is in de praktijk dan ook zo dat er een onderscheid kan worden gemaakt tussen verschillende vormen van facelifts. Je kan hierbij concreet denken aan:

  1. De klassieke lift of de volledige facelift;
  2. De zogenaamde MACS-lift;
  3. De Eric Auclair Lift;
  4. De mini facelift Leidsche Rijn;

In het merendeel van de gevallen is het zo dat mensen een keuze maken tussen de eerste en de vierde optie. De volledige facelift is nog steeds de meest populaire optie. Dit omdat er op deze manier meteen voor kan worden gezorgd dat de uitstraling van je gezicht een nagenoeg volledige verjonging door zal maken. Voor mensen waarbij er slechts sprake is van een bijzonder milde huidverslapping kan het echter interessanter zijn om te kiezen voor een mini facelift.

Zijn er nog aanvullende behandelingen die je kan ondergaan?

Voor bijzonder veel mensen die naar een plastisch chirurg stappen voor het laten uitvoeren van een facelift Leidsche Rijn geldt uiteraard dat ze niet meer echt tevreden zijn met de manier hoe hun gezicht eruit ziet. Het gebeurt daarbij dan ook niet zelden dat er ook nog voor wordt gekozen om verschillende aanvullende behandelingen uit te laten voeren. Wat deze aanvullende behandelingen betreft zou je ervoor kunnen kiezen om een keuze te maken uit de onderstaande opties:

  • Een voorhoofdslift & ooglidcorrectie;
  • Een liquid lift en een lipofilling;
  • Een chemische peeling;

Het spreekt voor zich dat de exacte behandelingen die je zal willen ondergaan altijd sterk afhankelijk kunnen zijn van de situatie in kwestie. Voor heel wat mensen geldt bijvoorbeeld dat ze aan uitsluitend een facelift Leidsche Rijn voldoende zullen hebben. Dit terwijl andere mensen dan weer van mening zullen zijn dat een dergelijke behandeling nog niet voldoende bevredigend zal zijn. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat een plastisch chirurg over de mogelijkheid beschikt om jou er toch heel wat jonger uit te laten zien. Wil jij dus met andere woorden ook graag even een aantal jaar terug gaan in de tijd en je gezicht er terug heel wat jonger uit laten zien? Dan is het zeker een aanrader om ervoor te kiezen om een facelift Leidsche Rijn te overwegen!