De haartrends van deze zomer

De zomer komt weer in zicht. Momenteel lijken de temperaturen al sterk toe te nemen, waardoor de stranden vollopen en de strandtenten het steeds drukker krijgen. Ben jij al klaargestoomd voor dit heerlijke seizoen? Nee? Dan is dit het moment!

Tja, hoe maak je je klaar voor de zomer? Zonnebrand aanschaffen, zonnebrillen zoeken en de zomerkleding uit de kast trekken. Klopt. Toch streven ook veel personen naar een nieuwe uitstraling in de zomer. Denk hierbij aan een andere kledingstijl of een gehele nieuwe haarlook. De kapsalon in delft heeft het namelijk enorm druk. Ieder jaar zijn er weer nieuwe haartrends die de show stelen. Ook in 2022 zijn er al enkele haartrends gespot. Lees snel verder.

De mixie

De Mixie is een kortere versie van the mullet. Het is een stoere haarstijl, waarbij de achterkant langer gelaten wordt en de schaar voornamelijk in de voorkant van het kapsel gezet wordt. Het kapsel is al langere tijd een groot succes onder meerdere sterren, waaronder Demi Lovato en Miley Cyrus.

Mini braids

Hoogstwaarschijnlijk is deze trend jou niet ontgaan. De kleine vlechtjes komen steeds vaker terug. De vlechtjes worden momenteel in de voorste plukken gecreëerd. Het is een gemakkelijke haarstijl met een creatieve en originele uitstraling. Ook voor een feestje of festival kunnen de vlechtjes een groot succes zijn deze zomer.

Claw clip

Indien jij zo nu en dan in de stad te vinden bent, zal jij de bekende haarclips al gespot hebben. Het haar in de nek is niet altijd prettig tijdens de warmere dagen. De Claw Clip brengt hier verandering in door op een speelse wijze het haar vast te zetten. De clips zijn voor een paar euro’s in verschillende kleuren, maten en materialen verkrijgbaar.

Bob

Ook de Bob is de ultieme oplossing om een zweetnek te voorkomen. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de Bob dit jaar nog iets korter. De Bob kan op een speelse wijze gecreëerd worden door een slag in de voorste lokken te maken. Door het haar te stijlen zul je een zakelijke look creëren.

Omhoog en omlaag

In de jaren ’90 was deze haarstijl ook al een heuse trend. De voorste plukken kunnen erg vervelend zijn tijdens de zomerdagen. Om te genieten van jouw lange lokken, maar geen haar in jouw gezicht te krijgen, is deze haarstijl ideaal. De voorste haarlokken worden opgestoken in een staart of een knot. Inmiddels is een hoge staart bij deze haarstijl ook erg populair.

Rommelig krullend

Deze haarstijl is geschikt voor iedereen die is voorzien van prachtig, krullend haar. De krullenbos zal hierbij in verschillende laagjes worden geknipt door kappers in delft, waardoor het haar verschillende lengtes krijgt. Hierbij geldt: hoe rommeliger, hoe beter.