Bronzing Pearls

Er zijn verschillende make-up merken die Bronzing Pearls verkopen. Echter de Bronzing Pearls van Oriflame zijn mijn favoriet. Waarom? Dat vertel ik je onderaan dit bericht. Eerst vertel ik je graag over de veelzijdigheid van de ook wel zo genoemde “ballenbak”.

Bronzing Pearls, ideale 5 minuten make-up!

Zelf gebruik ik ze dagelijks voor mijn 5 minuten make-up. Ik zet mijn foundation op en draai met een grote poeder kwast rondjes over de parels zodat de pigmenten zich goed kunnen mengen. Vervolgens tik ik de overtollige poeder van de kwast en start ik met de borstel op mijn gesloten ooglid. Met een ronde beweging verschuif ik de kwast maar mijn wang, over mijn voorhoofd en vervolgens via de neus naar mijn kin. Ik rol opnieuw door de balletjes en start nu bij mijn andere oog en doe vervolgens precies hetzelfde met de andere helft van mijn gezicht. Nog even de mascara aanbrengen en klaar ben ik om met een prachtig glanzende huid mijn dag tegemoet te treden!

The perfect glow

Wanneer je dus op zoek bent naar een make-up product dat je een mooie glanzende huid geeft zonder dat het vet lijkt, dan zijn de Bronzing Pearls uitermate geschikt voor jou! De Bronzing Pearls zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Heb jij een lichte huid? Kies dan voor de roze variant. Ben jij licht getint of heb je zelfs een prachtige donkere uitstraling? Kies dan voor de bruine of gouden varianten.

Contouring time

De Bronzing Pearls zouden niet veelzijdig zijn als je er niet veel meer mee zou kunnen doen. Wil je contouren in je gezicht aanbrengen? Kies dan voor de donkere parels. Om te contouren, kun je het best de Precision Fan Powder Brush, ook wel waaierkwast, gebruiken. Draai met de kwast rondjes over de parels, voor de perfecte menging van de pigmenten. Gebruik daarna de smalle zijde van de kwast om te contouren. Begin bij je jukbeenderen, ga door naar je slapen en eindig langs je haarlijn.

Extra tip! Wil je een dubbele kin ofwel onderkin minder laten opvallen? Contour dan ook je kaaklijn om meer diepte te creëren!

Highlight & shine

Voor het afmaken van het geheel, is het mooi om nog wat highlighter aan te brengen op verschillende delen van je gezicht. Neem wat licht gekleurde parels op je hand. Pak vervolgens de Precision Contouring Brush of de smalle zijde van de Precision Fan Powder Brush. Ga met je kwast over de lichte parels en highlight je jukbeenderen, wenkbrauwbeenderen en het puntje van je neus. Dit zorgt voor de kers op de taart en de perfecte shine op jouw gezicht!

Waarom de Bronzing Pearls van Oriflame mijn favoriet zijn?

Simpel! Ten eerste vind ik de producten van Oriflame heel mooi. De make-up is in prachtige kleuren verkrijgbaar en de huidverzorgingsproducten voelen fijn aan op mijn toch wel gevoelige huid. Daarnaast vind ik het prettig om te weten dat de producten van Oriflame niet op dieren getest zijn. Als beauty adviseuse wil je er uiteraard niet iedere dag hetzelfde uitzien, ik wissel dus graag van make-up stijl. Bij hele dure make-up merken zal ik dit niet zo snel doen, omdat ik dan simpelweg heel veel geld kwijt ben. De producten van Oriflame zijn van hoge kwaliteit en daarnaast ook goed betaalbaar. Genoeg redenen dus om te kiezen voor de Bronzing Pearls van Oriflame en alle fijne andere producten.

Actie en Korting

De ballenbak van Oriflame is niet in de winkel te koop, maar wel eenvoudig online te bestellen voor € 34,-. Ook als je dit product heel vaak gebruikt, doe je geruime tijd met zo’n bakje parels. Wil je de Bronzing pearls met korting kopen? Kijk dan meteen of ze in de aanbieding zijn! Iedere drie weken komt er een nieuwe brochure uit met daarin steeds wisselende kortingsacties. Wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen en de online brochure ontvangen? Schrijf je dan nu snel in!

Inschrijven voor de online brochure met beautyparels en kortingsacties

8 + 1 =